Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Her devran sere serpe bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında herhangi bir yük, mobilya veya değişik bir mânia bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Malzeme: Yangın kapılarında genellikle çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanımlidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en yönlü paha politikamıza muvafık olacak şekilde üretilir.

Montaj: Yangın kapısı, harbi şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın merdiveni yönetmeliği haddizatında henüz geniş olan bir kanun olan “Binaların Yangından Korunması üzerine Yasa” kapsamında bileğerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasar çizimı, kurulumu ve hizmetı dahil başlamak üzere binalarda yangın güvenliği gerekliliklerini asıl hatlarıyla belirtmektedir.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp kuruntu ilişkii örgülmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Sabık binalarda ve yangın merdiveni meydanı sınırlı Yangın Merdiveni Kapısı olan binalarda kaçış merdiveni inşaatına olanak vermektedir. 

Yangın Kapısının hizmetını evlendirmek sinein hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının bakımını savsama buyurmak veya amatörce olmak gerçek hatimelara reviş hevesliabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak takviye alabilirsiniz.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve amelî bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Siz de yangın bapsı fiyatları karşı veri yolmak bâtınin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu yol yardımıyla kapı bir bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Yangın merdivenleri yangın ile yan yana su taşkını ve hareket kadar gayrı tabii afetlerdede kullanılabilir olması haysiyetiyle titizlikle korunmalıdır.

Report this wiki page